600 g hladkej pšeničnej múky
200 g práškového cukru
1 PL sódy bikarbóny
1 PL mletých klinčekov
100 g rastlinného masla (Alsan, Naturli)
180 g jablkového pyré
4 PL púpavového medu alebo iné vegan tekuté sladidlo (agáve, datlový sirup...)
Na dokončenie:
500 g slivkového lekváru
2 PL rumu
200 g hrozienok
250 g nadrobno nasekaných vlašských orechov
olej na potretie bokov
cukrový rozvar na potrerie pred a po dopečení
Ingredients
600 g hladkej pšeničnej múky
200 g práškového cukru
1 PL sódy bikarbóny
1 PL mletých klinčekov
100 g rastlinného masla (Alsan, Naturli)
180 g jablkového pyré
4 PL púpavového medu alebo iné vegan tekuté sladidlo (agáve, datlový sirup...)
Na dokončenie:
500 g slivkového lekváru
2 PL rumu
200 g hrozienok
250 g nadrobno nasekaných vlašských orechov
olej na potretie bokov
cukrový rozvar na potrerie pred a po dopečení
Directions
(Visited 65 times, 1 visits today)