Vegan krupicové perky s višňovým džemom

Počet porcií6 porcií
Čas prípravy20 min.Čas varenia20 min.Celkový čas40 min.
 260 ml mandľového mlieka
 250 g polohrubej múky
 80 g 80 g krupice
 1 pohár višňového džemu
 štipka soli
 čerstvé višne (keď budú v sezóne)
 rastlinné maslo (80g) / olej na potretie periek
Tvaroh na posypanie:
 200 g bieleho tofu
 40 ml citrónovej šťavy
 2 pl múčkového cukru
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

 260 ml mandľového mlieka
 250 g polohrubej múky
 80 g 80 g krupice
 1 pohár višňového džemu
 štipka soli
 čerstvé višne (keď budú v sezóne)
 rastlinné maslo (80g) / olej na potretie periek
Tvaroh na posypanie:
 200 g bieleho tofu
 40 ml citrónovej šťavy
 2 pl múčkového cukru

Pokyny

Notes

Vegan krupicové perky s višňovým džemom
(Visited 23 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *