Vegan krupicové perky s višňovým džemom

Množstvo6 porcií
Príprava20 minútVarenie20 minútCelkovo40 minút
 260 ml mandľového mlieka
 250 g polohrubej múky
 80 g 80 g krupice
 1 pohár višňového džemu
 štipka soli
 čerstvé višne (keď budú v sezóne)
 rastlinné maslo (80g) / olej na potretie periek
Tvaroh na posypanie:
 200 g bieleho tofu
 40 ml citrónovej šťavy
 2 PL múčkového cukru
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

 260 ml mandľového mlieka
 250 g polohrubej múky
 80 g 80 g krupice
 1 pohár višňového džemu
 štipka soli
 čerstvé višne (keď budú v sezóne)
 rastlinné maslo (80g) / olej na potretie periek
Tvaroh na posypanie:
 200 g bieleho tofu
 40 ml citrónovej šťavy
 2 PL múčkového cukru

Directions

Vegan krupicové perky s višňovým džemom
(Visited 23 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *