48

 400 g polohrubej pšeničnej múky
 400 ml mandľového mlieka
 200 g kryštálového cukru
 100 ml repkového oleja
 30 ml citrónovej šťavy
 12 g kypriaceho prášku
 1/4 ČL mletej vanilky
 kôra z jedného citróna (3 g čerstvej kôry)
 štipka soli
 rastlinné maslo na vytretie formy

NáročnosťZačiatočníkPríprava10 minútVarenie55 minútCelkovohodina 5 minút

Ingredients

 400 g polohrubej pšeničnej múky
 400 ml mandľového mlieka
 200 g kryštálového cukru
 100 ml repkového oleja
 30 ml citrónovej šťavy
 12 g kypriaceho prášku
 1/4 ČL mletej vanilky
 kôra z jedného citróna (3 g čerstvej kôry)
 štipka soli
 rastlinné maslo na vytretie formy

Directions

48
(Visited 25 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *