Demikát – Bryndzová polievka (vegan)

Počet porcií4 porcie
Celkový čas30 min.
 2 pl slnečnicového oleja
 150 g cibule
 5 g cesnaku(1-2 strúčiky)
 600 g očistených zemiakov typu C
 1 l zeleninového vývaru
 2 bobkové listy
 ½ čl mletej rasce
 ¼ čl mletej údenej papriky
 1 ½ čl soli
 1 štipka čierneho korenia
 200 g bieleho tofuK-Take it veggie
 3 pl lahôdkového droždia
 1 pl citrónovej šťavy
 údené tofu či tempeh
 pažítka
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

 2 pl slnečnicového oleja
 150 g cibule
 5 g cesnaku(1-2 strúčiky)
 600 g očistených zemiakov typu C
 1 l zeleninového vývaru
 2 bobkové listy
 ½ čl mletej rasce
 ¼ čl mletej údenej papriky
 1 ½ čl soli
 1 štipka čierneho korenia
 200 g bieleho tofuK-Take it veggie
 3 pl lahôdkového droždia
 1 pl citrónovej šťavy
 údené tofu či tempeh
 pažítka

Pokyny

Notes

Demikát – Bryndzová polievka (vegan)
(Visited 8 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *