Demikát – Bryndzová polievka (vegan)

Množstvo4 porcie
Celkovo30 minút
 2 PL slnečnicového oleja
 150 g cibule
 5 g cesnaku(1-2 strúčiky)
 600 g očistených zemiakov typu C
 1 l zeleninového vývaru
 2 bobkové listy
 ½ ČL mletej rasce
 ¼ ČL mletej údenej papriky
 1 ½ ČL soli
 1 štipka čierneho korenia
 200 g bieleho tofuK-Take it veggie
 3 PL lahôdkového droždia
 1 PL citrónovej šťavy
 údené tofu či tempeh
 pažítka
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

 2 PL slnečnicového oleja
 150 g cibule
 5 g cesnaku(1-2 strúčiky)
 600 g očistených zemiakov typu C
 1 l zeleninového vývaru
 2 bobkové listy
 ½ ČL mletej rasce
 ¼ ČL mletej údenej papriky
 1 ½ ČL soli
 1 štipka čierneho korenia
 200 g bieleho tofuK-Take it veggie
 3 PL lahôdkového droždia
 1 PL citrónovej šťavy
 údené tofu či tempeh
 pažítka

Directions

Demikát – Bryndzová polievka (vegan)
(Visited 4 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *