Rizoto s pestom z medvedieho cesnaku a tempehom

Množstvo2 porcie
Celkovo40 minút
 250 g arborio ryže
 200 g šampiňónov
 100 g údeného tempehu
 80 g pesta z medvedieho cesnaku
 2 PL olivového oleja
 1 l zeleninového vývaru
 100 ml bieleho vína (voliteľné)
 1 ks červená cibuľa alebo šalotka
 3 ks strúčikov cesnaku
 štipka soli
 štipka čierneho korenia
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

 250 g arborio ryže
 200 g šampiňónov
 100 g údeného tempehu
 80 g pesta z medvedieho cesnaku
 2 PL olivového oleja
 1 l zeleninového vývaru
 100 ml bieleho vína (voliteľné)
 1 ks červená cibuľa alebo šalotka
 3 ks strúčikov cesnaku
 štipka soli
 štipka čierneho korenia

Directions

Rizoto s pestom z medvedieho cesnaku a tempehom
(Visited 68 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *