86

Ingrediencie na 1 mrkvový korpus:
 140 g raslinného mlieka (sójové, mandľové...)
 6 g jablčného octu (1 ČL)
 50 g repkového oleja
 30 g jablkového pyré
 1,5 g sušenej Bio pomaračovej kôry (1/2 ČL, voliteľné)
 85 g celozrnnej špaldovej múky
 85 g hladkej pšeničnej múky
 3,5 g kypriaceho prášku (1 ČL)
 2,5 g jedlej sódy (1/2 ČL)
 2 g mletej škorice (1 ČL)
 2,5 g perníkového korenia (1 ČL)
 70 g kryštálového cukru alebo 90 g erythritolu
 50 g vlašských orechov
 170 g nastrúhanej mrkvy
Vanilkový krém:
 350 g rastlinného mlieka (sójové, mandľové...)
 50 g kryštálového cukru alebo 65 g erythritolu
 50 g kukuričného škrobu
 1/2 vanilkového lusku, alebo 2x vanilkový cukor s pravou vanilkou, alebo 2 ČL vanilkovej pasty
 150 g jablkového pyré
 štipka soli
 200 g rastlinného masla (Alsan, Naturli...)
 3 g slnečnicového/sójového lecitínu - emulgátoru ( 1 ČL, voliteľné - viac nižšie)

NáročnosťPokročilýPrípravahodinaVarenie35 minút

Ingredients

Ingrediencie na 1 mrkvový korpus:
 140 g raslinného mlieka (sójové, mandľové...)
 6 g jablčného octu (1 ČL)
 50 g repkového oleja
 30 g jablkového pyré
 1,5 g sušenej Bio pomaračovej kôry (1/2 ČL, voliteľné)
 85 g celozrnnej špaldovej múky
 85 g hladkej pšeničnej múky
 3,5 g kypriaceho prášku (1 ČL)
 2,5 g jedlej sódy (1/2 ČL)
 2 g mletej škorice (1 ČL)
 2,5 g perníkového korenia (1 ČL)
 70 g kryštálového cukru alebo 90 g erythritolu
 50 g vlašských orechov
 170 g nastrúhanej mrkvy
Vanilkový krém:
 350 g rastlinného mlieka (sójové, mandľové...)
 50 g kryštálového cukru alebo 65 g erythritolu
 50 g kukuričného škrobu
 1/2 vanilkového lusku, alebo 2x vanilkový cukor s pravou vanilkou, alebo 2 ČL vanilkovej pasty
 150 g jablkového pyré
 štipka soli
 200 g rastlinného masla (Alsan, Naturli...)
 3 g slnečnicového/sójového lecitínu - emulgátoru ( 1 ČL, voliteľné - viac nižšie)

Directions

86
(Visited 2 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *