Vegan parené buchty: na slano s „mäsom“ aj sladko s džemom

Množstvo4 porcie
Prípravahodina 20 minútVarenie50 minútCelkovo2 hodiny 10 minút
Kysnuté cesto
 400 g sójového mliekaizbovej teploty
 25 g čerstvého droždia
 250 g hladkej múky
 250 g polohrubej múky
 10 g kryštálového cukru 40 g pre sladkú verziu
 ½ ČL solištipka soli pre sladkú verziu
 rastlinné maslo na potretie
"Mäsovo" hubová plnka
 320 g kuracích kúskov The Vegetarian Butcheruvarených sójových kúskov alebo 600 g hlivy
 1 PL repkového oleja
 2 strúčiky cesnaku
 200 g šampiňónov
 ¼ ČL mletého čierneho korenia
 100 ml červeného vína
 250 ml zeleninového vývaru
 20 g kukuričného škrobu
 ½ ČL soli
 1 ČL sójovej omáčky
 zelená časť jarnej cibuľky
Na sladko
 500 g hustého ovocného džemumarhuľový, slivkový, višňový...
 150 g vegan nutely alebo horkej čokolády
 mletý mak na posypanie
 práškový cukor na posypanie
NáročnosťPokročilý
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

Kysnuté cesto
 400 g sójového mliekaizbovej teploty
 25 g čerstvého droždia
 250 g hladkej múky
 250 g polohrubej múky
 10 g kryštálového cukru 40 g pre sladkú verziu
 ½ ČL solištipka soli pre sladkú verziu
 rastlinné maslo na potretie
"Mäsovo" hubová plnka
 320 g kuracích kúskov The Vegetarian Butcheruvarených sójových kúskov alebo 600 g hlivy
 1 PL repkového oleja
 2 strúčiky cesnaku
 200 g šampiňónov
 ¼ ČL mletého čierneho korenia
 100 ml červeného vína
 250 ml zeleninového vývaru
 20 g kukuričného škrobu
 ½ ČL soli
 1 ČL sójovej omáčky
 zelená časť jarnej cibuľky
Na sladko
 500 g hustého ovocného džemumarhuľový, slivkový, višňový...
 150 g vegan nutely alebo horkej čokolády
 mletý mak na posypanie
 práškový cukor na posypanie

Directions

Vegan parené buchty: na slano s „mäsom“ aj sladko s džemom
(Visited 91 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *