230 g hladkej pšeničnej múky
100 g polohrubej pšeničnej múky
165 ml mandľového mlieka
80 g kryštálového cukru
25 g čerstvého droždia
70 g rastlinného maslaAlsan, Naturli
¼ ČL mletej vanilky
¼ ČL soli
kôra z jedného citrónu (BIO)
35 g hrozienok/brusníc
30 ml rumu
30 ml horúcej vody
35 g mandlí a vlašských orieškov
Na potretie:
2 PL nálevu z cíceru (aquafaba)
2 PL mandľového mlieka
plátkové mandle
3 PL cukrového rozvaru
Ingredients
230 g hladkej pšeničnej múky
100 g polohrubej pšeničnej múky
165 ml mandľového mlieka
80 g kryštálového cukru
25 g čerstvého droždia
70 g rastlinného maslaAlsan, Naturli
¼ ČL mletej vanilky
¼ ČL soli
kôra z jedného citrónu (BIO)
35 g hrozienok/brusníc
30 ml rumu
30 ml horúcej vody
35 g mandlí a vlašských orieškov
Na potretie:
2 PL nálevu z cíceru (aquafaba)
2 PL mandľového mlieka
plátkové mandle
3 PL cukrového rozvaru
Directions
(Visited 17 times, 1 visits today)