87

 230 g hladkej pšeničnej múky
 100 g polohrubej pšeničnej múky
 165 ml mandľového mlieka
 80 g kryštálového cukru
 25 g čerstvého droždia
 70 g rastlinného masla (Alsan, Naturli)
 ¼ ČL mletej vanilky
 ¼ ČL soli
 kôra z jedného citrónu (BIO)
 35 g hrozienok/brusníc
 30 ml rumu
 30 ml horúcej vody
 35 g mandlí a vlašských orieškov
Na potretie:
 2 PL nálevu z cíceru (aquafaba)
 2 PL mandľového mlieka
 plátkové mandle
 3 PL cukrového rozvaru

NáročnosťPokročilýPrípravahodinaVarenie40 minút

Ingredients

 230 g hladkej pšeničnej múky
 100 g polohrubej pšeničnej múky
 165 ml mandľového mlieka
 80 g kryštálového cukru
 25 g čerstvého droždia
 70 g rastlinného masla (Alsan, Naturli)
 ¼ ČL mletej vanilky
 ¼ ČL soli
 kôra z jedného citrónu (BIO)
 35 g hrozienok/brusníc
 30 ml rumu
 30 ml horúcej vody
 35 g mandlí a vlašských orieškov
Na potretie:
 2 PL nálevu z cíceru (aquafaba)
 2 PL mandľového mlieka
 plátkové mandle
 3 PL cukrového rozvaru

Directions

87
(Visited 4 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *