1 ks cibule
4 strúčiky cesnaku
2 stonky zeleru (voliteľné)
2 mrkvy
800 g celých lúpaných rajčín (2 konzervy)
350 g bezvaječných linguine/ tagliatelle
300 g uvarenej šošovice (1 konzerva Bonduelle)
100 g vlašských orechov (nasekaných na drobno)
15 g čerstvej bazalky
10 g hladkolistej petržlenovej vňate
2 PL olivového oleja
70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
2 ČL sušeného tymiánu
2 ČL sušeného oregána
½ ČL drtených čili papričiek
1 ČL soli
1 štipka čierneho korenia
Ingredients
1 ks cibule
4 strúčiky cesnaku
2 stonky zeleru (voliteľné)
2 mrkvy
800 g celých lúpaných rajčín (2 konzervy)
350 g bezvaječných linguine/ tagliatelle
300 g uvarenej šošovice (1 konzerva Bonduelle)
100 g vlašských orechov (nasekaných na drobno)
15 g čerstvej bazalky
10 g hladkolistej petržlenovej vňate
2 PL olivového oleja
70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
2 ČL sušeného tymiánu
2 ČL sušeného oregána
½ ČL drtených čili papričiek
1 ČL soli
1 štipka čierneho korenia
Directions
(Visited 25 times, 1 visits today)