1 cibuľa
3-4 strúčiky cesnaku
2 stonky zeleru (voliteľné)
2 mrkvy (voliteľné)
800 g celých lúpaných rajčín ( 2 konzervy)
350g bezvaječných linguine/ tagliatelle
300g uvarenej šošovice ( 1 konzerva Bonduelle)
100g vlašských orechov (nasekaných na drobno)
15g čerstvej bazalky
10g hladkolistej petržlenovej vňate
2 PL olivového oleja
70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
2 ČL sušeného tymiánu
2 ČL sušeného oregána
1/2 ČL drtených čili papričiek
1 ČL soli
štipka čierneho korenia
Ingredients
1 cibuľa
3-4 strúčiky cesnaku
2 stonky zeleru (voliteľné)
2 mrkvy (voliteľné)
800 g celých lúpaných rajčín ( 2 konzervy)
350g bezvaječných linguine/ tagliatelle
300g uvarenej šošovice ( 1 konzerva Bonduelle)
100g vlašských orechov (nasekaných na drobno)
15g čerstvej bazalky
10g hladkolistej petržlenovej vňate
2 PL olivového oleja
70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
2 ČL sušeného tymiánu
2 ČL sušeného oregána
1/2 ČL drtených čili papričiek
1 ČL soli
štipka čierneho korenia
Directions
(Visited 10 times, 1 visits today)