44

 1 cibuľa
 3-4 strúčiky cesnaku
 2 stonky zeleru (voliteľné)
 2 mrkvy (voliteľné)
 800 g celých lúpaných rajčín ( 2 konzervy)
 350g bezvaječných linguine/ tagliatelle
 300g uvarenej šošovice ( 1 konzerva Bonduelle)
 100g vlašských orechov (nasekaných na drobno)
 15g čerstvej bazalky
 10g hladkolistej petržlenovej vňate
 2 PL olivového oleja
 70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
 2 ČL sušeného tymiánu
 2 ČL sušeného oregána
 1/2 ČL drtených čili papričiek
 1 ČL soli
 štipka čierneho korenia

Množstvo4 porcie
NáročnosťZačiatočníkPríprava15 minútVareniehodinaCelkovohodina 15 minút

Ingredients

 1 cibuľa
 3-4 strúčiky cesnaku
 2 stonky zeleru (voliteľné)
 2 mrkvy (voliteľné)
 800 g celých lúpaných rajčín ( 2 konzervy)
 350g bezvaječných linguine/ tagliatelle
 300g uvarenej šošovice ( 1 konzerva Bonduelle)
 100g vlašských orechov (nasekaných na drobno)
 15g čerstvej bazalky
 10g hladkolistej petržlenovej vňate
 2 PL olivového oleja
 70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
 2 ČL sušeného tymiánu
 2 ČL sušeného oregána
 1/2 ČL drtených čili papričiek
 1 ČL soli
 štipka čierneho korenia

Directions

44
(Visited 10 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *