Vegan boloňské cestoviny so šošovicou

Množstvo4 porcie
Príprava15 minútVareniehodinaCelkovohodina 15 minút
 1 ks cibule
 4 strúčiky cesnaku
 2 stonky zeleru (voliteľné)
 2 mrkvy
 800 g celých lúpaných rajčín (2 konzervy)
 350 g bezvaječných linguine/ tagliatelle
 300 g uvarenej šošovice (1 konzerva Bonduelle)
 100 g vlašských orechov (nasekaných na drobno)
 15 g čerstvej bazalky
 10 g hladkolistej petržlenovej vňate
 2 PL olivového oleja
 70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
 2 ČL sušeného tymiánu
 2 ČL sušeného oregána
 ½ ČL drtených čili papričiek
 1 ČL soli
 1 štipka čierneho korenia
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

 1 ks cibule
 4 strúčiky cesnaku
 2 stonky zeleru (voliteľné)
 2 mrkvy
 800 g celých lúpaných rajčín (2 konzervy)
 350 g bezvaječných linguine/ tagliatelle
 300 g uvarenej šošovice (1 konzerva Bonduelle)
 100 g vlašských orechov (nasekaných na drobno)
 15 g čerstvej bazalky
 10 g hladkolistej petržlenovej vňate
 2 PL olivového oleja
 70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
 2 ČL sušeného tymiánu
 2 ČL sušeného oregána
 ½ ČL drtených čili papričiek
 1 ČL soli
 1 štipka čierneho korenia

Directions

Vegan boloňské cestoviny so šošovicou
(Visited 25 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *