Vegan Veľkonočný pletenec

Počet porcií10 porcií
Čas prípravy1 hod. 30 min.Čas varenia40 min.Celkový čas2 hod. 10 min.
 230 g hladkej pšeničnej múky
 100 g polohrubej pšeničnej múky
 165 ml mandľového mlieka
 80 g kryštálového cukru
 25 g čerstvého droždia
 70 g rastlinného maslaAlsan, Naturli
 ¼ čl mletej vanilky
 ¼ čl soli
 kôra z jedného citrónu (BIO)
 35 g hrozienok/brusníc
 30 ml rumu
 30 ml horúcej vody
 35 g mandlí a vlašských orieškov
Na potretie:
 2 pl nálevu z cíceru (aquafaba)
 2 pl mandľového mlieka
 plátkové mandle
 3 pl cukrového rozvaru
NáročnosťMierne pokročilý
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

 230 g hladkej pšeničnej múky
 100 g polohrubej pšeničnej múky
 165 ml mandľového mlieka
 80 g kryštálového cukru
 25 g čerstvého droždia
 70 g rastlinného maslaAlsan, Naturli
 ¼ čl mletej vanilky
 ¼ čl soli
 kôra z jedného citrónu (BIO)
 35 g hrozienok/brusníc
 30 ml rumu
 30 ml horúcej vody
 35 g mandlí a vlašských orieškov
Na potretie:
 2 pl nálevu z cíceru (aquafaba)
 2 pl mandľového mlieka
 plátkové mandle
 3 pl cukrového rozvaru

Pokyny

Notes

Vegan Veľkonočný pletenec
(Visited 19 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *