230 g hladkej pšeničnej múky
100 g polohrubej pšeničnej múky
165 ml mandľového mlieka
80 g kryštálového cukru
25 g čerstvého droždia
70 g rastlinného maslaAlsan, Naturli
¼ čl mletej vanilky
¼ čl soli
kôra z jedného citrónu (BIO)
35 g hrozienok/brusníc
30 ml rumu
30 ml horúcej vody
35 g mandlí a vlašských orieškov
Na potretie:
2 pl nálevu z cíceru (aquafaba)
2 pl mandľového mlieka
plátkové mandle
3 pl cukrového rozvaru
Ingrediencie
230 g hladkej pšeničnej múky
100 g polohrubej pšeničnej múky
165 ml mandľového mlieka
80 g kryštálového cukru
25 g čerstvého droždia
70 g rastlinného maslaAlsan, Naturli
¼ čl mletej vanilky
¼ čl soli
kôra z jedného citrónu (BIO)
35 g hrozienok/brusníc
30 ml rumu
30 ml horúcej vody
35 g mandlí a vlašských orieškov
Na potretie:
2 pl nálevu z cíceru (aquafaba)
2 pl mandľového mlieka
plátkové mandle
3 pl cukrového rozvaru
Pokyny
Notes
(Visited 19 times, 1 visits today)