Makové cesto - 24 cm korpus
140 ml mandľového mlieka
25 g repkového oleja
60 g múčkového cukru
1 čl vanilkovej pastyDr.Oetker
100 g hladkej múky
20 g kukuričného škrobu
1 čl kypriaceho prášku (3,5 g)
štipka soli
100 g mletého makuDr.Oetker
Krém:
150 g ovsenej šľahačkyOatly
50 g kryštálového cukru
300 g zakysaného krému na báze sóji Créme Vega Dr.Oetker
1 čl vanilkovej pastyDr.Oetker
150 g jahôd
Jahodové želé:
250 g jahôd
2 pl kryštálového cukru
10 g tortového želé - čírehoDr.Oetker
Ingrediencie
Makové cesto - 24 cm korpus
140 ml mandľového mlieka
25 g repkového oleja
60 g múčkového cukru
1 čl vanilkovej pastyDr.Oetker
100 g hladkej múky
20 g kukuričného škrobu
1 čl kypriaceho prášku (3,5 g)
štipka soli
100 g mletého makuDr.Oetker
Krém:
150 g ovsenej šľahačkyOatly
50 g kryštálového cukru
300 g zakysaného krému na báze sóji Créme Vega Dr.Oetker
1 čl vanilkovej pastyDr.Oetker
150 g jahôd
Jahodové želé:
250 g jahôd
2 pl kryštálového cukru
10 g tortového želé - čírehoDr.Oetker
Pokyny
Notes
(Visited 1 times, 1 visits today)