Maková torta s jahodami

Počet porcií12 porcií
Čas prípravy40 min.Čas varenia20 min.Celkový čas1 hod.
Makové cesto - 24 cm korpus
 140 ml mandľového mlieka
 25 g repkového oleja
 60 g múčkového cukru
 1 čl vanilkovej pastyDr.Oetker
 100 g hladkej múky
 20 g kukuričného škrobu
 1 čl kypriaceho prášku (3,5 g)
 štipka soli
 100 g mletého makuDr.Oetker
Krém:
 150 g ovsenej šľahačkyOatly
 50 g kryštálového cukru
 300 g zakysaného krému na báze sóji Créme Vega Dr.Oetker
 1 čl vanilkovej pastyDr.Oetker
 150 g jahôd
Jahodové želé:
 250 g jahôd
 2 pl kryštálového cukru
 10 g tortového želé - čírehoDr.Oetker
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

Makové cesto - 24 cm korpus
 140 ml mandľového mlieka
 25 g repkového oleja
 60 g múčkového cukru
 1 čl vanilkovej pastyDr.Oetker
 100 g hladkej múky
 20 g kukuričného škrobu
 1 čl kypriaceho prášku (3,5 g)
 štipka soli
 100 g mletého makuDr.Oetker
Krém:
 150 g ovsenej šľahačkyOatly
 50 g kryštálového cukru
 300 g zakysaného krému na báze sóji Créme Vega Dr.Oetker
 1 čl vanilkovej pastyDr.Oetker
 150 g jahôd
Jahodové želé:
 250 g jahôd
 2 pl kryštálového cukru
 10 g tortového želé - čírehoDr.Oetker

Pokyny

Notes

Maková torta s jahodami
(Visited 1 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *