Vegan Pavlova

Počet porcií15 porcií
Čas prípravy30 min.Čas varenia3 hod.Celkový čas3 hod. 30 min.
Sneh:
 150 g aquafabyz konzerv cíceru či fazule
 1 čl citrónovej šťavy
  čl xantanovej gumy1 gram - voliteľné pre lepšiu stabilitu
 150 g jemného krupicového cukru
 1 ½ čl zemiakového škrobuasi 5 gramov
 ¾ čl číreho tortového želé Dr.Oetker 2g - voliteľné pre lepšiu stabilitu
Šľahaná ganache
 200 g vegan bielej čokoládyFrankonia, iChoc
 320 g rastlinnej smotany na šľahanieRama, Alpro, Oatly...
NáročnosťMierne pokročilý
Ohodnoďte tento recept :)5.0

Ingrediencie

Sneh:
 150 g aquafabyz konzerv cíceru či fazule
 1 čl citrónovej šťavy
  čl xantanovej gumy1 gram - voliteľné pre lepšiu stabilitu
 150 g jemného krupicového cukru
 1 ½ čl zemiakového škrobuasi 5 gramov
 ¾ čl číreho tortového želé Dr.Oetker 2g - voliteľné pre lepšiu stabilitu
Šľahaná ganache
 200 g vegan bielej čokoládyFrankonia, iChoc
 320 g rastlinnej smotany na šľahanieRama, Alpro, Oatly...

Pokyny

Notes

Vegan Pavlova
(Visited 1 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *