Sneh:
150 g aquafabyz konzerv cíceru či fazule
1 čl citrónovej šťavy
⅛ čl xantanovej gumy1 gram - voliteľné pre lepšiu stabilitu
150 g jemného krupicového cukru
1 ½ čl zemiakového škrobuasi 5 gramov
¾ čl číreho tortového želé Dr.Oetker 2g - voliteľné pre lepšiu stabilitu
Šľahaná ganache
200 g vegan bielej čokoládyFrankonia, iChoc
320 g rastlinnej smotany na šľahanieRama, Alpro, Oatly...
Ingrediencie
Sneh:
150 g aquafabyz konzerv cíceru či fazule
1 čl citrónovej šťavy
⅛ čl xantanovej gumy1 gram - voliteľné pre lepšiu stabilitu
150 g jemného krupicového cukru
1 ½ čl zemiakového škrobuasi 5 gramov
¾ čl číreho tortového želé Dr.Oetker 2g - voliteľné pre lepšiu stabilitu
Šľahaná ganache
200 g vegan bielej čokoládyFrankonia, iChoc
320 g rastlinnej smotany na šľahanieRama, Alpro, Oatly...
Pokyny
Notes
(Visited 1 times, 1 visits today)