Slaný cviklový koláč z lístkového cesta

Počet porcií6 porcií
Čas prípravy1 hod. 10 min.Čas varenia30 min.Celkový čas1 hod. 40 min.
Marinovaná cvikla:
 600 g cvikli (3-4 ks)
 3 pl červeného balzamikového octu
 2 pl olivového oleja
 ¼ čl soli
 1 štipka čierneho korenia
Koláč:
 180 g bieleho tofu Lunter Natural
 40 g citrónovej šťavy
 25 g vody
 25 g bielej cibule
 4 g soli
 čerstvý tymián
 1 štvrť vegan lístkového cestarôzne druhy bez masla sú bežne dostupné v supermarketoch
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

Marinovaná cvikla:
 600 g cvikli (3-4 ks)
 3 pl červeného balzamikového octu
 2 pl olivového oleja
 ¼ čl soli
 1 štipka čierneho korenia
Koláč:
 180 g bieleho tofu Lunter Natural
 40 g citrónovej šťavy
 25 g vody
 25 g bielej cibule
 4 g soli
 čerstvý tymián
 1 štvrť vegan lístkového cestarôzne druhy bez masla sú bežne dostupné v supermarketoch

Pokyny

Notes

Slaný cviklový koláč z lístkového cesta
(Visited 18 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *