Vegan segedínsky guláš

Počet porcií4 porcie
Čas prípravy30 min.Čas varenia1 hod.Celkový čas1 hod. 30 min.
 200 g sójových kociek BonaVita(400g po uvarení)
 500 g kyslej kapusty
 2 pl olivového oleja
 200 g červenej cibule
 750 ml zeleninového vývaru
 2 pl sladká mletá paprika
 2 čl údená mletá paprika
 2 pl mletý kmín
 2 čl hladkej múky
 10 ml vlažnej vody
 2 kusy bobkový list
 2 čl sójovej omáčky
 ¼ čl čierneho korenia
 ¼ čl pikantnej mletej papriky alebo podľa chuti
 štipka soli
 4 pl sójového jogurtu/smotany/mlieka
Na sójové kocky
 1,50 l zeleninového vývaru
 2 pl 2PL sójovej omáčky
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

 200 g sójových kociek BonaVita(400g po uvarení)
 500 g kyslej kapusty
 2 pl olivového oleja
 200 g červenej cibule
 750 ml zeleninového vývaru
 2 pl sladká mletá paprika
 2 čl údená mletá paprika
 2 pl mletý kmín
 2 čl hladkej múky
 10 ml vlažnej vody
 2 kusy bobkový list
 2 čl sójovej omáčky
 ¼ čl čierneho korenia
 ¼ čl pikantnej mletej papriky alebo podľa chuti
 štipka soli
 4 pl sójového jogurtu/smotany/mlieka
Na sójové kocky
 1,50 l zeleninového vývaru
 2 pl 2PL sójovej omáčky

Pokyny

Notes

Vegan segedínsky guláš
(Visited 644 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *