Vegan segedínsky guláš

Množstvo4 porcie
Príprava30 minútVareniehodinaCelkovohodina 30 minút
 200 g sójových kociek BonaVita(400g po uvarení)
 500 g kyslej kapusty
 2 PL olivového oleja
 200 g červenej cibule
 750 ml zeleninového vývaru
 2 PL sladká mletá paprika
 2 ČL údená mletá paprika
 2 PL mletý kmín
 2 ČL hladkej múky
 10 ml vlažnej vody
 2 ks bobkový list
 2 ČL sójovej omáčky
 ¼ ČL čierneho korenia
 ¼ ČL pikantnej mletej papriky alebo podľa chuti
 štipka soli
 4 PL sójového jogurtu/smotany/mlieka
Na sójové kocky
 1,50 l zeleninového vývaru
 2 PL 2PL sójovej omáčky
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

 200 g sójových kociek BonaVita(400g po uvarení)
 500 g kyslej kapusty
 2 PL olivového oleja
 200 g červenej cibule
 750 ml zeleninového vývaru
 2 PL sladká mletá paprika
 2 ČL údená mletá paprika
 2 PL mletý kmín
 2 ČL hladkej múky
 10 ml vlažnej vody
 2 ks bobkový list
 2 ČL sójovej omáčky
 ¼ ČL čierneho korenia
 ¼ ČL pikantnej mletej papriky alebo podľa chuti
 štipka soli
 4 PL sójového jogurtu/smotany/mlieka
Na sójové kocky
 1,50 l zeleninového vývaru
 2 PL 2PL sójovej omáčky

Directions

Vegan segedínsky guláš
(Visited 644 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *