27

 500 g hladkej pšeničnej múky ( alebo špaldovej)
 250-300ml rastlinného mlieka (sójové či mandlové)
 20 g čerstvého droždia
 60g+50g rastlinného masla (alsan, naturli) alebo oleja (repkový)
 50g cukru
 štipka mletej vanilky alebo 1ČL vanilkovej pasty
 štipka soli
 kôra z jedného (bio) citróna
 marhuľový džem
 2PL rumu
 1PL horúcej vody
 múčkový cukor na poprášenie

NáročnosťPokročilýPrípravahodina 30 minútVarenie20 minútCelkovohodina 50 minút

Ingredients

 500 g hladkej pšeničnej múky ( alebo špaldovej)
 250-300ml rastlinného mlieka (sójové či mandlové)
 20 g čerstvého droždia
 60g+50g rastlinného masla (alsan, naturli) alebo oleja (repkový)
 50g cukru
 štipka mletej vanilky alebo 1ČL vanilkovej pasty
 štipka soli
 kôra z jedného (bio) citróna
 marhuľový džem
 2PL rumu
 1PL horúcej vody
 múčkový cukor na poprášenie

Directions

27
(Visited 36 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *