75 g uveraných a očistených zemiakov typu C
10 g čerstvého droždia
150 ml ovseného mlieka
1 čl cukru
300 g hladkej pšeničnej múky
1 čl kypriaceho krášku
½ čl soli
50 g rastlinného masla alebo repkového oleja (+ kúsok na plech)
1 menšia červená cibuľa
100 g údeného tempehu
voda na potretie okrajov
maslo na potretie okrajov
petržlenová vňať/ pažítka na posypanie
Bryndza
200 g bieleho tofu
150 g Creme Vega smotany Dr.Oetker
1 pl soli
2 pl lahôdkového droždia
1 citrón - šťava
Ingrediencie
75 g uveraných a očistených zemiakov typu C
10 g čerstvého droždia
150 ml ovseného mlieka
1 čl cukru
300 g hladkej pšeničnej múky
1 čl kypriaceho krášku
½ čl soli
50 g rastlinného masla alebo repkového oleja (+ kúsok na plech)
1 menšia červená cibuľa
100 g údeného tempehu
voda na potretie okrajov
maslo na potretie okrajov
petržlenová vňať/ pažítka na posypanie
Bryndza
200 g bieleho tofu
150 g Creme Vega smotany Dr.Oetker
1 pl soli
2 pl lahôdkového droždia
1 citrón - šťava
Pokyny
Notes
(Visited 53 times, 1 visits today)