Vegan Chilli sin carne – Mexické čili bez mäsa

Množstvo6 porcií
PrípravahodinaVarenie50 minútCelkovohodina 50 minút
 200 g čiernej fazuľeasi 400g po uvarení alebo konzervovanej
 100 g červenej fazule "kidney"asi 200 g po uvarení alebo konzervovanej
 25 g repkového oleja 2 PL
 170 g červenej cibuľe 1 ks
 20 g cesnaku
 200 g mrkvy
 250 g červenej papriky
 6 g kajenskej papriky 1 PL
 5 g rímskeho kmínu 3 ČL
 4,5 g údenej papriky 2 ČL
 1 g sušeného oregana 1 1/2 ČL
 2 g sušeného cesnaku 1 1/2 ČL
 800 g celých lúpaných rajčín 2 konzervy
 50 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
 500 ml zeleninového vývaru
 10 g horkej čokolády
 3 bobkové listy
 200 g kukurice
 6g soli 1 ČL
 3g cukru1/2 ČL
 60 g limetkovej šťavy
 14 g kukuričného škrobu
 100 ml studenej vody
 čerstvý koriander, limetka či avokádo k podávaniu
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

 200 g čiernej fazuľeasi 400g po uvarení alebo konzervovanej
 100 g červenej fazule "kidney"asi 200 g po uvarení alebo konzervovanej
 25 g repkového oleja 2 PL
 170 g červenej cibuľe 1 ks
 20 g cesnaku
 200 g mrkvy
 250 g červenej papriky
 6 g kajenskej papriky 1 PL
 5 g rímskeho kmínu 3 ČL
 4,5 g údenej papriky 2 ČL
 1 g sušeného oregana 1 1/2 ČL
 2 g sušeného cesnaku 1 1/2 ČL
 800 g celých lúpaných rajčín 2 konzervy
 50 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
 500 ml zeleninového vývaru
 10 g horkej čokolády
 3 bobkové listy
 200 g kukurice
 6g soli 1 ČL
 3g cukru1/2 ČL
 60 g limetkovej šťavy
 14 g kukuričného škrobu
 100 ml studenej vody
 čerstvý koriander, limetka či avokádo k podávaniu

Directions

Vegan Chilli sin carne – Mexické čili bez mäsa
(Visited 87 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *