Vegan cheesecake z tofu a jahodový curd – krém

Množstvo10 porcií
Príprava40 minútVarenie50 minútCelkovohodina 30 minút
Základ
 215 g ovsených sušienok (Opavia Zlaté Ovsené sušienky - bez príchute)
 50 g hladkej pšeničnej múky
 80 g rastlinného masla (Alsan-Bio, Naturli)
Krém
 400 g tvrdého bieleho tofu (Sunfood)
 300 g kokosovej smotany (Creamo PlantOn)
 70 g citrónovej šťavy
 50 g práškového cukru
 15 g kukuričného škrobu
 10 g hladkej pšeničnej múky
 ½ ČL mletej vanilky
 štipka soli
 20 g rastlinného masla (Alsan-Bio, Naturli)
 20 g vody alebo rastlinného mlieka
Jahody
 200 g čerstvých alebo mrazených jahôd
 6 g kukuričného škrobu (1 PL)
 25 g cukru (2PL)
 10 g citrónovej šťavy (1 PL)
 štipka soli
 25 g rastlinného masla (voliteľné)
NáročnosťPokročilý
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

Základ
 215 g ovsených sušienok (Opavia Zlaté Ovsené sušienky - bez príchute)
 50 g hladkej pšeničnej múky
 80 g rastlinného masla (Alsan-Bio, Naturli)
Krém
 400 g tvrdého bieleho tofu (Sunfood)
 300 g kokosovej smotany (Creamo PlantOn)
 70 g citrónovej šťavy
 50 g práškového cukru
 15 g kukuričného škrobu
 10 g hladkej pšeničnej múky
 ½ ČL mletej vanilky
 štipka soli
 20 g rastlinného masla (Alsan-Bio, Naturli)
 20 g vody alebo rastlinného mlieka
Jahody
 200 g čerstvých alebo mrazených jahôd
 6 g kukuričného škrobu (1 PL)
 25 g cukru (2PL)
 10 g citrónovej šťavy (1 PL)
 štipka soli
 25 g rastlinného masla (voliteľné)

Directions

Vegan cheesecake z tofu a jahodový curd – krém
(Visited 109 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *