Chlieb

Množstvo1 porcia
Príprava3 hodinyVarenie40 minútCelkovo3 hodiny 40 minút
Rozkvas:
 200 g vlažnej vody
 0,50 g sušeného droždia (1/8 ČL)alebo 1,3 g čerstvého droždia
 200 g hladkej pšeničnej múkyprípadne chlebová alebo manitoba múka
Chlieb:
 340 g vlažnej vody340 až 370 g
 2,50 g sušeného droždian (3/4 ČL)alebo 8 g čerstvého droždia
 470 g hladkej pšeničnej múkyprípadne chlebová alebo manitoba múka
 60 g celozrnnej špaldovej múkyalebo iná celozrnná múka
 14 g soli
 kukuričný škrob
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

Rozkvas:
 200 g vlažnej vody
 0,50 g sušeného droždia (1/8 ČL)alebo 1,3 g čerstvého droždia
 200 g hladkej pšeničnej múkyprípadne chlebová alebo manitoba múka
Chlieb:
 340 g vlažnej vody340 až 370 g
 2,50 g sušeného droždian (3/4 ČL)alebo 8 g čerstvého droždia
 470 g hladkej pšeničnej múkyprípadne chlebová alebo manitoba múka
 60 g celozrnnej špaldovej múkyalebo iná celozrnná múka
 14 g soli
 kukuričný škrob

Directions

Chlieb
(Visited 8 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *