Šošošovicová panvička s tymiánom

Množstvo2 porcie
Príprava10 minútVarenie20 minútCelkovo30 minút
 300 g uvarenej hnedej/čiernej šošovicealebo 150 g čiernej šošovice v surovom stave
 2 PL olivového oleja
 1 ks cibule
 4 strúčiky cesnaku
 300 g šampiňónov či iné huby alebo zelenina
 1 ks mrkvy
 30 ml sójovky2PL
 50 g rajčinového pretlaku
 1 ČL údenej papriky
 15 ml červeného balzamika1PL
 250 ml zeleninového vývaru
 100 g červeného vínaalebo vývar/voda
 ¼ ČL solialebo podľa slanosti vývaru
  ČL mletého čierneho korenia
 2 PL kukuričného škrobu
 2 PL vody
Príloha
 600 g zemiakov typu B
 repkový olej
 soľ, čierne korenie alebo selská zmes korenia na zemiaky
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

 300 g uvarenej hnedej/čiernej šošovicealebo 150 g čiernej šošovice v surovom stave
 2 PL olivového oleja
 1 ks cibule
 4 strúčiky cesnaku
 300 g šampiňónov či iné huby alebo zelenina
 1 ks mrkvy
 30 ml sójovky2PL
 50 g rajčinového pretlaku
 1 ČL údenej papriky
 15 ml červeného balzamika1PL
 250 ml zeleninového vývaru
 100 g červeného vínaalebo vývar/voda
 ¼ ČL solialebo podľa slanosti vývaru
  ČL mletého čierneho korenia
 2 PL kukuričného škrobu
 2 PL vody
Príloha
 600 g zemiakov typu B
 repkový olej
 soľ, čierne korenie alebo selská zmes korenia na zemiaky

Directions

Šošošovicová panvička s tymiánom
(Visited 4 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *