Katsu curry

Množstvo2 porcie
Príprava20 minútVarenie40 minútCelkovohodina
Curry omáčka
 40 g rastlinného masla (prípadne repkový olej)Klikajte na môj IG stories prehľad rastlinných masiel - link funguje len cez počítač
 150 g bielej cibule
 15 g karí korenia
 2 bobkové listy
 ¼ ČL kurkumy
 ¼ ČL kajenského koreniavoliteľné
 80 g očistenej mrkvy
 15 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
 300 g zeleninového vývaru
 ½ PL sójovej omáčky
 ¼ ČL solipodľa potreby
 ¼ g garam masala voliteľné
 1 ČL cukrupodľa potreby
 1 ČL kukuričného škrobupodľa potreby
Tofu
 200 g marinovaného/ bieleho tofuLunter
 50 g hladkej múky
 65 g vody
 ½ ČL sójovej omáčky
 1 ČL octu ryžový, jablčný alebo kvasný
 1 štipka soli
 panko alebo kukuričná strúhanka
 repkový olej
Príloha
 250 g basmati ryžehnedá alebo lúpaná
 1 pak choi
 čierny sezam, kešu, brokolica, mrkva, zemiaky, jarná cibuľka, nakladaná červená kapustavoliteľné
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

Curry omáčka
 40 g rastlinného masla (prípadne repkový olej)Klikajte na môj IG stories prehľad rastlinných masiel - link funguje len cez počítač
 150 g bielej cibule
 15 g karí korenia
 2 bobkové listy
 ¼ ČL kurkumy
 ¼ ČL kajenského koreniavoliteľné
 80 g očistenej mrkvy
 15 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
 300 g zeleninového vývaru
 ½ PL sójovej omáčky
 ¼ ČL solipodľa potreby
 ¼ g garam masala voliteľné
 1 ČL cukrupodľa potreby
 1 ČL kukuričného škrobupodľa potreby
Tofu
 200 g marinovaného/ bieleho tofuLunter
 50 g hladkej múky
 65 g vody
 ½ ČL sójovej omáčky
 1 ČL octu ryžový, jablčný alebo kvasný
 1 štipka soli
 panko alebo kukuričná strúhanka
 repkový olej
Príloha
 250 g basmati ryžehnedá alebo lúpaná
 1 pak choi
 čierny sezam, kešu, brokolica, mrkva, zemiaky, jarná cibuľka, nakladaná červená kapustavoliteľné

Directions

Katsu curry
(Visited 8 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *