Plnené portobello s tofu a údenou klobáskou

Množstvo2 porcie
Príprava15 minútVarenie20 minútCelkovo35 minút
Portobello a marináda
 6 ks portobello šampiňónov
 25 g repkového oleja
 10 g sójovej omáčky
 5 g javorového sirupu
 ½ ČL sušeného tymiánu
 ½ ČL sušeného cesnaku
 ¼ ČL soli
 1 štipka čierneho korenia
Plnka s klobáskou
 40 g citrónovej šťavy
 25 g vody
 25 g bielej cibule
 4 g soli
 70 g vegan údenej klobane (bezlepkovej)Dobrá Príroda alebo domáca
 1 trs pažítky alebo kôpru
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

Portobello a marináda
 6 ks portobello šampiňónov
 25 g repkového oleja
 10 g sójovej omáčky
 5 g javorového sirupu
 ½ ČL sušeného tymiánu
 ½ ČL sušeného cesnaku
 ¼ ČL soli
 1 štipka čierneho korenia
Plnka s klobáskou
 40 g citrónovej šťavy
 25 g vody
 25 g bielej cibule
 4 g soli
 70 g vegan údenej klobane (bezlepkovej)Dobrá Príroda alebo domáca
 1 trs pažítky alebo kôpru

Directions

Plnené portobello s tofu a údenou klobáskou
(Visited 63 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *