Valentínska roláda

Množstvo12 porcií
Príprava40 minútVarenie10 minútCelkovo50 minút
Krém na zdobenie
 2 g psyllia - vláknina skorocelu
 27 g vody
 30 g zmäknutého rastlinného maslaAlsan, Naturli, Rama...
 30 g kryštálového cukru
 40 g hladkej pšeničnej múky
 červené potravinové farbivo
Cesto na roládu
 4 g psyllia - vlákniny skorocelu
 55 g vody
 200 g sójového jogurtu
 90 g rastlinného mliekasójové, manľové, ovsené
 30 g repkového oleja
 200 g hladkej pšeničnej múky
 140 g múčkového cukru
 8 g kypriaceho prášku
 1 ČL vanilkovej pasty/mletej vanilky
 1 štipka soli
 červené potravinové farbivo
Šľahačkový krém
 200 g rastlinnej šľahačkyOatly
 50 g kryštálového cukru
 1 ČL vanilkovej pasty/mletej vanilky
 150 g zakysaného krému na báze sóji alebo kokosuCreme Vega Dr.Oetker, Creamo PlantOn
 150 g jahôd
NáročnosťPokročilý
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

Krém na zdobenie
 2 g psyllia - vláknina skorocelu
 27 g vody
 30 g zmäknutého rastlinného maslaAlsan, Naturli, Rama...
 30 g kryštálového cukru
 40 g hladkej pšeničnej múky
 červené potravinové farbivo
Cesto na roládu
 4 g psyllia - vlákniny skorocelu
 55 g vody
 200 g sójového jogurtu
 90 g rastlinného mliekasójové, manľové, ovsené
 30 g repkového oleja
 200 g hladkej pšeničnej múky
 140 g múčkového cukru
 8 g kypriaceho prášku
 1 ČL vanilkovej pasty/mletej vanilky
 1 štipka soli
 červené potravinové farbivo
Šľahačkový krém
 200 g rastlinnej šľahačkyOatly
 50 g kryštálového cukru
 1 ČL vanilkovej pasty/mletej vanilky
 150 g zakysaného krému na báze sóji alebo kokosuCreme Vega Dr.Oetker, Creamo PlantOn
 150 g jahôd

Directions

Valentínska roláda
(Visited 2 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *