S ovocnou kožou môžete vymyslieť všetko, čo vám dovolí predstavivosť. My sme si vymysleli čokoládovú ovocnú kožu a z nej vznikol takýto vrstvený raw vanilkový rez…
Na čokoládovú kožu potrebujete:
– 6 banánov / 650g
– 3 PL raw kakaa alebo karobu
Ako si pripraviť ovocnú kožu nájdete vo videu tu.
Na korpus potrebujete:
– 150g kokosu
– 150 g datlí
– 2 PL kokosového oleja
– 1 ČL citrónovej kôry
Na vanilkový krém potrebujete:
– 250g kešu orechov
– 200 ml kokosového mlieka
– jeden vanilkový lusk
– šťavu z polovičky citróna
– 3 PL aváve sirupu
– 2-3 PL kokoového oleja
Celý postup od mixovanie až po vrstvenie kože a krému a finálny raw vanilkový rez si môžete pozrieť tu:
Vanilkový krém zvlhčí všetky vrstvy čokoládovej kože a vznikne krásna jednotná textúra, ktorá sa ľahko krája. Ľahko každého oklame a neprezradí, že človek ochutnáva raw a vegánsky dezert. Je to iluzionista :)