Raw vanilkový rez s čokoládovou kožou

S ovocnou kožou môžete vymyslieť všetko, čo vám dovolí predstavivosť. My sme si vymysleli čokoládovú ovocnú kožu a z nej vznikol takýto vrstvený raw vanilkový rez…

Na čokoládovú kožu potrebujete:
– 6 banánov / 650g
– 3 PL raw kakaa alebo karobu

Ako si pripraviť ovocnú kožu nájdete vo videu tu.

Na korpus potrebujete:
– 150g kokosu
– 150 g datlí
– 2 PL kokosového oleja
– 1 ČL citrónovej kôry

Na vanilkový krém potrebujete:
– 250g kešu orechov
– 200 ml kokosového mlieka
– jeden vanilkový lusk
– šťavu z polovičky citróna
– 3 PL aváve sirupu
– 2-3 PL kokoového oleja

Celý postup od mixovanie až po vrstvenie kože a krému a finálny raw vanilkový rez si môžete pozrieť tu:

Vanilkový krém zvlhčí všetky vrstvy čokoládovej kože a vznikne krásna jednotná textúra, ktorá sa ľahko krája. Ľahko každého oklame a neprezradí, že človek ochutnáva raw a vegánsky dezert. Je to iluzionista :)

raw vanilkový rez


Tento blog môžete podporiť kúpou mojich kuchárok.

Podporte tento blog nakupom kucharok Slovegan

Príprava týchto je receptov je jednou z mojich obľúbených aktivít. Napriek tomu vyžaduje príprava každého takéhoto receptu hodiny času a množstvo surovín. Ak vám moje recepty chutia a chcete ich prípravu podporiť, môžete tak spraviť napríklad kúpou mojich kuchárok Slovegán na www.slovegan.sk


(Visited 2 263 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *