Raw orechová torta

Orechy už padajú zo stromov a takáto raw orechová torta z troch druhov orechov by potešila aj Popolušku. Je jednoduchá a chutná, ako všetky raw torty. Budete potrebovať mixér alebo kuchynský robot, ktorý zvládne orechy.

Na korpus torty potrebujeme:
– šálka (200g) vlašských orechov (namočených, presušených pred použitím)
– šálka strúhaného kokosu
– šálka datlí
– čajová lyžička škorice

Všetky ingrediencie spracujeme na cesto vo food procesore a vystelieme ním dno formy.

Prvou vrstvou je mandľový krém, na ktorý potrebujeme:
– šálka namočených mandlí
– šálka datlí
– 3PL kokosového oleja
– 1PL agáve
– jeden vanilkový lusk
– voda podľa potreby

Všetko spracujeme mixérom na hladký krém, ktorý nalejeme na korpus. Kým pridáme ďalšiu vrstvu môžeme tortu vložiť do chladničky.

Na poslednú vrstvu potrebujeme:
– šálka namočených kešu
– 3PL agáve
– 2PL kokosovej múky
– 3PL kokosového oleja
– 1 vanilka
– asi štvrť šálky vody alebo kokosovej vody.

Opäť všetko spracujeme mixérom na hladký krém a navrstvíme ho na mandľovú vrstvu. Celú tortu necháme cez noc stuhnúť v chladničke. Našu sme ozdobili cukrom z kokosových kvetov, poslednými domácimi malinami a kvetmi.

Viac fotografií v našom albume.

raw orechová torta

raw orechová torta


Tento blog môžete podporiť kúpou mojich kuchárok.

Podporte tento blog nakupom kucharok Slovegan

Príprava týchto je receptov je jednou z mojich obľúbených aktivít. Napriek tomu vyžaduje príprava každého takéhoto receptu hodiny času a množstvo surovín. Ak vám moje recepty chutia a chcete ich prípravu podporiť, môžete tak spraviť napríklad kúpou mojich kuchárok Slovegán na www.slovegan.sk


(Visited 4 547 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Pingback: Aký mixér používame? Zľava na mixér Optimum - Surová Dcérka

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *