38

Cesto:
 200g hladkej múky
 250ml mandľového mlieka (Body&Future)
 90g cukru
 50ml slnečnicového oleja
 6g kypriaceho prášku
 2ČL jablčného octu
 1/2ČL soli
 1/4ČL mletej vanilky (voliteľné)
Čokoládový puding:
 400ml mandľového mlieka (Body&Future)
 80g horkej 70% čokolády
 2PL kakaa
 2PL kukuričného škrobu
 2PL kryštálového cukru
Jahodový krém:
 150g rastlinnej smotany (Dr.Oetker Creme Vega)
 10g mrazom sušených jahôd
 1PL kryštálového cukru
 1PL mandľového mlieka (Body&Future)

NáročnosťZačiatočníkPríprava25 minútVarenie35 minútCelkovohodina

Ingredients

Cesto:
 200g hladkej múky
 250ml mandľového mlieka (Body&Future)
 90g cukru
 50ml slnečnicového oleja
 6g kypriaceho prášku
 2ČL jablčného octu
 1/2ČL soli
 1/4ČL mletej vanilky (voliteľné)
Čokoládový puding:
 400ml mandľového mlieka (Body&Future)
 80g horkej 70% čokolády
 2PL kakaa
 2PL kukuričného škrobu
 2PL kryštálového cukru
Jahodový krém:
 150g rastlinnej smotany (Dr.Oetker Creme Vega)
 10g mrazom sušených jahôd
 1PL kryštálového cukru
 1PL mandľového mlieka (Body&Future)

Directions

38
(Visited 294 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *