900 ml rastlinného mlieka (sójové, mandľové, kokosové)
3 balenia Créme Olé čokoláda Dr. Oetker alebo klasického čokoládového pudingu
200 g polohrubej múky + na vysypanie plechu
90 g práškového cukru
12 g kypriaceho prášku
50 g kakaa + na posypanie
1 štipka soli
200 g repkového oleja
maslo na potretie plechu
300 g kyslej smotany (Creme Vega Dr. Oetker)
2 PL kryštálového cukru
2 PL rastlinného mlieka
jahody
Ingredients
900 ml rastlinného mlieka (sójové, mandľové, kokosové)
3 balenia Créme Olé čokoláda Dr. Oetker alebo klasického čokoládového pudingu
200 g polohrubej múky + na vysypanie plechu
90 g práškového cukru
12 g kypriaceho prášku
50 g kakaa + na posypanie
1 štipka soli
200 g repkového oleja
maslo na potretie plechu
300 g kyslej smotany (Creme Vega Dr. Oetker)
2 PL kryštálového cukru
2 PL rastlinného mlieka
jahody
Directions
(Visited 51 times, 1 visits today)