Linecké
150 g rastlinného masla(Alsan BIO, Naturli, Flora Gold)
225 g hladkej pšeničnej/špaldovej múky
55 g práškového cukru
1 menší BIO citrón - kôra
2 PL holandského kakaa
Kokosky
170 g aquafaby( z 1 konzervy cíceru)
1 ČL citrónovej šťavy (2,5 ml)
1 ČL vanilkovej pasty (5 g)
1 ČL guarovej / xantanovej gumy (3,3g)
150 g kryštálového cukru150 - 180g
150 g sušeného strúhaného kokosu.
Parážsko-džemová plnka
225 g krémovej rastlinnej smotany (dr. Oetker Creme Vega, PlantOn Creamo, kokosové mlieko)
30 g kryštálového cukru
150 g horkej 70% čokolády
60 g rastlinného masla(Alsan BIO, Naturli, Flora Gold)
1 pohár jahodového, marhuľového či iného obľúbeného džemu
Poleva
60 g kakaového masla / raslinného masla / rastlinnej smotany
80 g horkej 70% čokolády
Ingredients
Linecké
150 g rastlinného masla(Alsan BIO, Naturli, Flora Gold)
225 g hladkej pšeničnej/špaldovej múky
55 g práškového cukru
1 menší BIO citrón - kôra
2 PL holandského kakaa
Kokosky
170 g aquafaby( z 1 konzervy cíceru)
1 ČL citrónovej šťavy (2,5 ml)
1 ČL vanilkovej pasty (5 g)
1 ČL guarovej / xantanovej gumy (3,3g)
150 g kryštálového cukru150 - 180g
150 g sušeného strúhaného kokosu.
Parážsko-džemová plnka
225 g krémovej rastlinnej smotany (dr. Oetker Creme Vega, PlantOn Creamo, kokosové mlieko)
30 g kryštálového cukru
150 g horkej 70% čokolády
60 g rastlinného masla(Alsan BIO, Naturli, Flora Gold)
1 pohár jahodového, marhuľového či iného obľúbeného džemu
Poleva
60 g kakaového masla / raslinného masla / rastlinnej smotany
80 g horkej 70% čokolády
Directions
(Visited 62 times, 1 visits today)