Vegan Boršč s fazuľou

Množstvo4 porcie
Príprava20 minútVarenie30 minútCelkovo50 minút
 160 g očistenej mrkvy
 600 g očistenej červenej repy
 300 g očistených zemiakov
 200 g bielej kapusty
 120 g červenej cibule
 20 g cesnaku
 2 PL repkového oleja
 2 l zeleninového vývaru
 70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
 2 bobkové listy
 1 konzerva červenej/borlotti fazule alebo sójové kúsky či hliva
 3 ČL soli
 ¼ ČL mletého čierneho korenia
 45 g citrónovej šťavy
 kôpor
 kyslá rastlinná smotana (PlantOn Creamo, Dr.Oetker Creme Vega)
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

 160 g očistenej mrkvy
 600 g očistenej červenej repy
 300 g očistených zemiakov
 200 g bielej kapusty
 120 g červenej cibule
 20 g cesnaku
 2 PL repkového oleja
 2 l zeleninového vývaru
 70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku
 2 bobkové listy
 1 konzerva červenej/borlotti fazule alebo sójové kúsky či hliva
 3 ČL soli
 ¼ ČL mletého čierneho korenia
 45 g citrónovej šťavy
 kôpor
 kyslá rastlinná smotana (PlantOn Creamo, Dr.Oetker Creme Vega)

Directions

Vegan Boršč s fazuľou
(Visited 80 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *