81

 42 g čerstvého droždia
 260 g sójového mlieka
 100 g kryštálového cukru
 500 g polohrubej pšeničnej múky
 2 ČL kypriaceho prášku
 kôra z jedného (bio) citróna
 štipka soli
 40 g rumu
 100 g repkového oleja + na vyprážanie
 pohár jahodového džemu
Jahodová pena
 90 g aquafaby
 1/2 Čl citrónovej šťavy
 1/8 ČL xantanovej alebo guarovej gumy
 15 g kryštálového cukru
 70 g jahodového džemu

NáročnosťPokročilýPrípravahodina 30 minútVarenie50 minút

Ingredients

 42 g čerstvého droždia
 260 g sójového mlieka
 100 g kryštálového cukru
 500 g polohrubej pšeničnej múky
 2 ČL kypriaceho prášku
 kôra z jedného (bio) citróna
 štipka soli
 40 g rumu
 100 g repkového oleja + na vyprážanie
 pohár jahodového džemu
Jahodová pena
 90 g aquafaby
 1/2 Čl citrónovej šťavy
 1/8 ČL xantanovej alebo guarovej gumy
 15 g kryštálového cukru
 70 g jahodového džemu

Directions

81
(Visited 2 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *