42 g čerstvého droždia
260 g sójového mlieka
100 g kryštálového cukru
500 g polohrubej pšeničnej múky
2 ČL kypriaceho prášku
kôra z jedného (bio) citróna
štipka soli
40 g rumu
100 g repkového oleja + na vyprážanie
pohár jahodového džemu
Jahodová pena
90 g aquafaby
1/2 Čl citrónovej šťavy
1/8 ČL xantanovej alebo guarovej gumy
15 g kryštálového cukru
70 g jahodového džemu
Ingredients
42 g čerstvého droždia
260 g sójového mlieka
100 g kryštálového cukru
500 g polohrubej pšeničnej múky
2 ČL kypriaceho prášku
kôra z jedného (bio) citróna
štipka soli
40 g rumu
100 g repkového oleja + na vyprážanie
pohár jahodového džemu
Jahodová pena
90 g aquafaby
1/2 Čl citrónovej šťavy
1/8 ČL xantanovej alebo guarovej gumy
15 g kryštálového cukru
70 g jahodového džemu
Directions
(Visited 2 times, 1 visits today)