Piškótové cesto - upečte 3x
200 g rastlinného mlieka sójové, mandľové
1 čl jablčného octualebo iný druh octu
200 g hladkej pšeničnej múky
40 g kukuričného škrobu
120 g múčkového cukru
2 čl kypriaceho prášku 6 g
½ čl jedlej sódy 2,5
½ čl mletej vanilky alebo 1 ČL vanilkovej pasty
1 štipka soli
80 g aquafaby z cíceru alebo 60-80 g rastlinného mlieka
45 g oleja slnečnicový či repkový
4 g vegan červeného gélového farbivapoužite len pri jednom z 3 korpusov
400 g malinového džemu na potretie
Malinový punč:
500 g malinového sirupu
200 g rumu
40 g citrónovej šťavy
maliny, čučoriedky a iné ovocie na dozdobenie
Alebo klasický punč:
500 g červeného vína
200 g rumu
400 g pomarančovej šťavy
60 g citrónovej šťavy
200 g malínvoliteľné
1 citrón
1 pomaranč
4 kúsky škorice
10 klinčekov
2 vrecká čierneho čaju
200 g kryštálového cukru
20 g cviklového práškuna silnejšiu farbu
Poleva:
300 g práškového cukru
6 čl malinového sirupu
6 čl citrónovej šťavy
3 čl rumu
trochu vegan červeného gélového farbivavoliteľné
Ingrediencie
Piškótové cesto - upečte 3x
200 g rastlinného mlieka sójové, mandľové
1 čl jablčného octualebo iný druh octu
200 g hladkej pšeničnej múky
40 g kukuričného škrobu
120 g múčkového cukru
2 čl kypriaceho prášku 6 g
½ čl jedlej sódy 2,5
½ čl mletej vanilky alebo 1 ČL vanilkovej pasty
1 štipka soli
80 g aquafaby z cíceru alebo 60-80 g rastlinného mlieka
45 g oleja slnečnicový či repkový
4 g vegan červeného gélového farbivapoužite len pri jednom z 3 korpusov
400 g malinového džemu na potretie
Malinový punč:
500 g malinového sirupu
200 g rumu
40 g citrónovej šťavy
maliny, čučoriedky a iné ovocie na dozdobenie
Alebo klasický punč:
500 g červeného vína
200 g rumu
400 g pomarančovej šťavy
60 g citrónovej šťavy
200 g malínvoliteľné
1 citrón
1 pomaranč
4 kúsky škorice
10 klinčekov
2 vrecká čierneho čaju
200 g kryštálového cukru
20 g cviklového práškuna silnejšiu farbu
Poleva:
300 g práškového cukru
6 čl malinového sirupu
6 čl citrónovej šťavy
3 čl rumu
trochu vegan červeného gélového farbivavoliteľné
Pokyny
(Visited 98 times, 1 visits today)