Čokoládový tart s malinami

Počet porcií10 porcií
Čas prípravy50 min.Čas varenia40 min.
Krehké kakaové cesto:
 200 g hladkej múky
 100 g rastlinného maslaKlikajte na môj IG stories prehľad rastlinných masiel - link funguje len cez počítač.
 70 g múčkového cukru
 ¼ čl soli
 15 g holandského kakaa
 35 g vody
Malinová vrstva:
 250 g mrazených malín
 70 g kryštálového cukru
 10 g citrónovej šťavy
 60 g vody
 30 g kukuričného škrobu
Čokoládová vrstva:
 225 g horkej čokolády
 225 g silken tofu
 80 g kokosového mlieka z konzervyalebo mandľového mlieka
 1 pl tekutého sladidlaagáve, javorový sirup...
 1 mletej vanilky alebo vanilkovej pasty
Aquafaba a iné zdobenie (voliteľné):
 180 g aquafaby
 1 čl citrónovej šťavy
 ½ g guarovej gumy1,5 gramu
 1 štipka jedlej sódy
 1 čl mletej vanilky alebo vanilkovej pasty
 120 g kryštálového cukru
 rastlinná šľahačka ak nepracujete s aquafabouvoliteľné
 čerstvé maliny na ozdobenievoliteľné
NáročnosťMierne pokročilý
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

Krehké kakaové cesto:
 200 g hladkej múky
 100 g rastlinného maslaKlikajte na môj IG stories prehľad rastlinných masiel - link funguje len cez počítač.
 70 g múčkového cukru
 ¼ čl soli
 15 g holandského kakaa
 35 g vody
Malinová vrstva:
 250 g mrazených malín
 70 g kryštálového cukru
 10 g citrónovej šťavy
 60 g vody
 30 g kukuričného škrobu
Čokoládová vrstva:
 225 g horkej čokolády
 225 g silken tofu
 80 g kokosového mlieka z konzervyalebo mandľového mlieka
 1 pl tekutého sladidlaagáve, javorový sirup...
 1 mletej vanilky alebo vanilkovej pasty
Aquafaba a iné zdobenie (voliteľné):
 180 g aquafaby
 1 čl citrónovej šťavy
 ½ g guarovej gumy1,5 gramu
 1 štipka jedlej sódy
 1 čl mletej vanilky alebo vanilkovej pasty
 120 g kryštálového cukru
 rastlinná šľahačka ak nepracujete s aquafabouvoliteľné
 čerstvé maliny na ozdobenievoliteľné

Pokyny

Notes

Čokoládový tart s malinami
(Visited 7 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *