Krehké kakaové cesto:
200 g hladkej múky
100 g rastlinného maslaKlikajte na môj IG stories prehľad rastlinných masiel - link funguje len cez počítač.
70 g múčkového cukru
¼ čl soli
15 g holandského kakaa
35 g vody
Malinová vrstva:
250 g mrazených malín
70 g kryštálového cukru
10 g citrónovej šťavy
60 g vody
30 g kukuričného škrobu
Čokoládová vrstva:
225 g horkej čokolády
225 g silken tofu
80 g kokosového mlieka z konzervyalebo mandľového mlieka
1 pl tekutého sladidlaagáve, javorový sirup...
1 mletej vanilky alebo vanilkovej pasty
Aquafaba a iné zdobenie (voliteľné):
180 g aquafaby
1 čl citrónovej šťavy
½ g guarovej gumy1,5 gramu
1 štipka jedlej sódy
1 čl mletej vanilky alebo vanilkovej pasty
120 g kryštálového cukru
rastlinná šľahačka ak nepracujete s aquafabouvoliteľné
čerstvé maliny na ozdobenievoliteľné
Ingrediencie
Krehké kakaové cesto:
200 g hladkej múky
100 g rastlinného maslaKlikajte na môj IG stories prehľad rastlinných masiel - link funguje len cez počítač.
70 g múčkového cukru
¼ čl soli
15 g holandského kakaa
35 g vody
Malinová vrstva:
250 g mrazených malín
70 g kryštálového cukru
10 g citrónovej šťavy
60 g vody
30 g kukuričného škrobu
Čokoládová vrstva:
225 g horkej čokolády
225 g silken tofu
80 g kokosového mlieka z konzervyalebo mandľového mlieka
1 pl tekutého sladidlaagáve, javorový sirup...
1 mletej vanilky alebo vanilkovej pasty
Aquafaba a iné zdobenie (voliteľné):
180 g aquafaby
1 čl citrónovej šťavy
½ g guarovej gumy1,5 gramu
1 štipka jedlej sódy
1 čl mletej vanilky alebo vanilkovej pasty
120 g kryštálového cukru
rastlinná šľahačka ak nepracujete s aquafabouvoliteľné
čerstvé maliny na ozdobenievoliteľné
Pokyny
Notes
(Visited 7 times, 1 visits today)