Focaccia

Množstvo1 porcia
Príprava7 hodinyVarenie20 minútCelkovo1 deň 7 hodiny
 500 g hladkej pšeničnej múkyPizza múka, Manitoba múka
 1 g sušeného droždia (1/4 ČL)alebo 2,5 g čerstvého droždia
 400 ml vlažnej vody
 20 g olivového oleja+ viac na poliatie plechu
 12 g soli
 olivy
 cherry rajčiny
 čerstvý rozmarín
NáročnosťPokročilý
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

 500 g hladkej pšeničnej múkyPizza múka, Manitoba múka
 1 g sušeného droždia (1/4 ČL)alebo 2,5 g čerstvého droždia
 400 ml vlažnej vody
 20 g olivového oleja+ viac na poliatie plechu
 12 g soli
 olivy
 cherry rajčiny
 čerstvý rozmarín

Directions

Focaccia
(Visited 1 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *