Vegan makový cheesecake

Množstvo8 porcií
Príprava40 minútVarenie40 minútCelkovohodina 20 minút
Korpus
 215 g ovsených sušienok(Opavia Zlaté Ovsené sušienky - bez príchute)
 30 g hladkej pšeničnej múky
 20 g kakaačierne či holandské
 80 g rastlinného masla (napr. Alsan-Bio, Naturli)
Krém
 150 g vegan bielej čokolády(iChoc, Linnolat)
 400 g bieleho tofu
 150 g kyslej rastlinnej smotany(Creme Vega, Creamo)
 70 g citrónovej šťavy
 60 g múčkového cukru
 20 g kukuričného škrobu
 štipka soli
 ½ ks vanilkového lusku
 30 g mletého maku
Citrónový krém
 100 g citrónovej šťavy
 kôra z 1 bio citrónu
 100 g kryštálového cukru
 10 g kukuričného škrobu
 80 g rastlinného masla(napr. Alsan-Bio, Naturli)
NáročnosťPokročilý
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

Korpus
 215 g ovsených sušienok(Opavia Zlaté Ovsené sušienky - bez príchute)
 30 g hladkej pšeničnej múky
 20 g kakaačierne či holandské
 80 g rastlinného masla (napr. Alsan-Bio, Naturli)
Krém
 150 g vegan bielej čokolády(iChoc, Linnolat)
 400 g bieleho tofu
 150 g kyslej rastlinnej smotany(Creme Vega, Creamo)
 70 g citrónovej šťavy
 60 g múčkového cukru
 20 g kukuričného škrobu
 štipka soli
 ½ ks vanilkového lusku
 30 g mletého maku
Citrónový krém
 100 g citrónovej šťavy
 kôra z 1 bio citrónu
 100 g kryštálového cukru
 10 g kukuričného škrobu
 80 g rastlinného masla(napr. Alsan-Bio, Naturli)

Directions

Vegan makový cheesecake
(Visited 15 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *