76

Pizza cesto:
 300 ml vody
 12 g soli
 500 g hladkej pšeničnej múky
 1 g čerstvých kvasníc (plnšia 1/4 ČL)
Vegan mozzarella:
 80 g bieleho tofu (Sunfood, Lunter) - alternatívne kešu orechy
 20 g tapiokovej múky (3 PL) - alternatívne kukuričný škrob
 10 g soli (2 ČL)
 10 g agar agar (4 ČL)
 2,5 g lahôdkového droždia (2 ČL)
 2 g cukru ( 1/2 ČL)
 1 g kyseliny citrónovej (1/4 ČL) - alternatívne ocot či citrón (2 ČL)
 400 ml vody
 60 g kokosového oleja bez vône - alternatívne iný neutrálny olej
Rajčinový základ:
 400 g celých lúpaných rajčín (1 konzerva)
 70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku - pasty
 2 PL olivového oleja
 1/2 ČL soli
 1/2 ČL kryštálového cukru
 1/2 ČL sušeného oregana
 1-2 strúčiky cesnaku
 čerstvá bazalka

Ingredients

Pizza cesto:
 300 ml vody
 12 g soli
 500 g hladkej pšeničnej múky
 1 g čerstvých kvasníc (plnšia 1/4 ČL)
Vegan mozzarella:
 80 g bieleho tofu (Sunfood, Lunter) - alternatívne kešu orechy
 20 g tapiokovej múky (3 PL) - alternatívne kukuričný škrob
 10 g soli (2 ČL)
 10 g agar agar (4 ČL)
 2,5 g lahôdkového droždia (2 ČL)
 2 g cukru ( 1/2 ČL)
 1 g kyseliny citrónovej (1/4 ČL) - alternatívne ocot či citrón (2 ČL)
 400 ml vody
 60 g kokosového oleja bez vône - alternatívne iný neutrálny olej
Rajčinový základ:
 400 g celých lúpaných rajčín (1 konzerva)
 70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku - pasty
 2 PL olivového oleja
 1/2 ČL soli
 1/2 ČL kryštálového cukru
 1/2 ČL sušeného oregana
 1-2 strúčiky cesnaku
 čerstvá bazalka

Directions

76
(Visited 25 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *