Pizza cesto:
300 ml vody
12 g soli
500 g hladkej pšeničnej múky
1 g čerstvých kvasníc (plnšia 1/4 ČL)
Vegan mozzarella:
80 g bieleho tofu (Sunfood, Lunter) - alternatívne kešu orechy
20 g tapiokovej múky (3 PL) - alternatívne kukuričný škrob
10 g soli (2 ČL)
10 g agar agar (4 ČL)
2,5 g lahôdkového droždia (2 ČL)
2 g cukru ( 1/2 ČL)
1 g kyseliny citrónovej (1/4 ČL) - alternatívne ocot či citrón (2 ČL)
400 ml vody
60 g kokosového oleja bez vône - alternatívne iný neutrálny olej
Rajčinový základ:
400 g celých lúpaných rajčín (1 konzerva)
70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku - pasty
2 PL olivového oleja
1/2 ČL soli
1/2 ČL kryštálového cukru
1/2 ČL sušeného oregana
1-2 strúčiky cesnaku
čerstvá bazalka
Ingredients
Pizza cesto:
300 ml vody
12 g soli
500 g hladkej pšeničnej múky
1 g čerstvých kvasníc (plnšia 1/4 ČL)
Vegan mozzarella:
80 g bieleho tofu (Sunfood, Lunter) - alternatívne kešu orechy
20 g tapiokovej múky (3 PL) - alternatívne kukuričný škrob
10 g soli (2 ČL)
10 g agar agar (4 ČL)
2,5 g lahôdkového droždia (2 ČL)
2 g cukru ( 1/2 ČL)
1 g kyseliny citrónovej (1/4 ČL) - alternatívne ocot či citrón (2 ČL)
400 ml vody
60 g kokosového oleja bez vône - alternatívne iný neutrálny olej
Rajčinový základ:
400 g celých lúpaných rajčín (1 konzerva)
70 g koncentrovaného rajčinového pretlaku - pasty
2 PL olivového oleja
1/2 ČL soli
1/2 ČL kryštálového cukru
1/2 ČL sušeného oregana
1-2 strúčiky cesnaku
čerstvá bazalka
Directions
(Visited 25 times, 1 visits today)