Perníkový chlebíček s pošírovanými hruškami

Množstvo6 porcií
Príprava15 minútVareniehodina 30 minútCelkovohodina 45 minút
Pošírované hrušky
 3 ks hrušiekzrelých, ale nie prezretých
 100 g kryštálového cukru
 750 ml vínaalebo vody
 200 ml vody - alebo viac, podľa veľkosti hrnca
 3 ks badiánu
 2 ks škorice
 ¼ ČL mletého kardamonu alebo pár kúskov celého
 1 ČL vanilkového extratku alebo pasty
Perníkové cesto
 300 g sójového alebo mandľového mlieka
 1 ČL octunapr. jablčného
 225 g hladkej pšeničnej múky
 150 g kryštálového cukrupoužite trstinový pre extra chuť
 35 g kukuričného škrobu
 30 g holandského kakaa
 2 ½ ČL perníkového koreniarecept na moju domácu zmes nájdete v Slovegán 2 kuchárke
 2 ¼ ČL kypriaceho prášku
 1 ČL jedlej sódy
 75 g repkového oleja + na vytretie formy
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

Pošírované hrušky
 3 ks hrušiekzrelých, ale nie prezretých
 100 g kryštálového cukru
 750 ml vínaalebo vody
 200 ml vody - alebo viac, podľa veľkosti hrnca
 3 ks badiánu
 2 ks škorice
 ¼ ČL mletého kardamonu alebo pár kúskov celého
 1 ČL vanilkového extratku alebo pasty
Perníkové cesto
 300 g sójového alebo mandľového mlieka
 1 ČL octunapr. jablčného
 225 g hladkej pšeničnej múky
 150 g kryštálového cukrupoužite trstinový pre extra chuť
 35 g kukuričného škrobu
 30 g holandského kakaa
 2 ½ ČL perníkového koreniarecept na moju domácu zmes nájdete v Slovegán 2 kuchárke
 2 ¼ ČL kypriaceho prášku
 1 ČL jedlej sódy
 75 g repkového oleja + na vytretie formy

Directions

Perníkový chlebíček s pošírovanými hruškami
(Visited 2 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *