Tekvicové rizoto s údeným tofu

Počet porcií4 porcie
Čas prípravy10 min.Čas varenia50 min.Celkový čas1 hod.
 1 kg hokkaido tekvice
 1 pl olivového oleja + na potieranie+ na potieranie a varenie tekvice
 1 štvrť údeného tofu
 1 pl rastlinného masla + viac na konečné dochutenieAlsan Bio, Naturli, vegan Rama či Hera
 2 listy šalvievoliteľné
 1 štvrť bielej cibule
 3 strúčiky cesnaku
 1 čl sušeného tymianu
 250 g arborio ryžealebo inej ryže na rizoto
 100 g bieleho vínavoliteľné
 1 l zeleninového vývaru
 ¼ čl muškátového oriešku
 1 štipka čierneho korenia
 ½ citróna
 tekvicové semienka
 bazalkové listy alebo šalvia
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

 1 kg hokkaido tekvice
 1 pl olivového oleja + na potieranie+ na potieranie a varenie tekvice
 1 štvrť údeného tofu
 1 pl rastlinného masla + viac na konečné dochutenieAlsan Bio, Naturli, vegan Rama či Hera
 2 listy šalvievoliteľné
 1 štvrť bielej cibule
 3 strúčiky cesnaku
 1 čl sušeného tymianu
 250 g arborio ryžealebo inej ryže na rizoto
 100 g bieleho vínavoliteľné
 1 l zeleninového vývaru
 ¼ čl muškátového oriešku
 1 štipka čierneho korenia
 ½ citróna
 tekvicové semienka
 bazalkové listy alebo šalvia

Pokyny

Tekvicové rizoto s údeným tofu
(Visited 4 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *