1 kg hokkaido tekvice
1 pl olivového oleja + na potieranie+ na potieranie a varenie tekvice
1 štvrť údeného tofu
1 pl rastlinného masla + viac na konečné dochutenieAlsan Bio, Naturli, vegan Rama či Hera
2 listy šalvievoliteľné
1 štvrť bielej cibule
3 strúčiky cesnaku
1 čl sušeného tymianu
250 g arborio ryžealebo inej ryže na rizoto
100 g bieleho vínavoliteľné
1 l zeleninového vývaru
¼ čl muškátového oriešku
1 štipka čierneho korenia
½ citróna
tekvicové semienka
bazalkové listy alebo šalvia
Ingrediencie
1 kg hokkaido tekvice
1 pl olivového oleja + na potieranie+ na potieranie a varenie tekvice
1 štvrť údeného tofu
1 pl rastlinného masla + viac na konečné dochutenieAlsan Bio, Naturli, vegan Rama či Hera
2 listy šalvievoliteľné
1 štvrť bielej cibule
3 strúčiky cesnaku
1 čl sušeného tymianu
250 g arborio ryžealebo inej ryže na rizoto
100 g bieleho vínavoliteľné
1 l zeleninového vývaru
¼ čl muškátového oriešku
1 štipka čierneho korenia
½ citróna
tekvicové semienka
bazalkové listy alebo šalvia
Pokyny
(Visited 4 times, 1 visits today)