Tekvicové rizoto s údeným tofu

Množstvo4 porcie
Príprava10 minútVarenie50 minútCelkovohodina
 1 kg hokkaido tekvice
 1 PL olivového oleja + na potieranie+ na potieranie a varenie tekvice
 1 ks údeného tofu
 1 PL rastlinného masla + viac na konečné dochutenieAlsan Bio, Naturli, vegan Rama či Hera
 2 listy šalvievoliteľné
 1 ks bielej cibule
 3 strúčiky cesnaku
 1 ČL sušeného tymianu
 250 g arborio ryžealebo inej ryže na rizoto
 100 g bieleho vínavoliteľné
 1 l zeleninového vývaru
 ¼ ČL muškátového oriešku
 1 štipka čierneho korenia
 ½ citróna
 tekvicové semienka
 bazalkové listy alebo šalvia
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

 1 kg hokkaido tekvice
 1 PL olivového oleja + na potieranie+ na potieranie a varenie tekvice
 1 ks údeného tofu
 1 PL rastlinného masla + viac na konečné dochutenieAlsan Bio, Naturli, vegan Rama či Hera
 2 listy šalvievoliteľné
 1 ks bielej cibule
 3 strúčiky cesnaku
 1 ČL sušeného tymianu
 250 g arborio ryžealebo inej ryže na rizoto
 100 g bieleho vínavoliteľné
 1 l zeleninového vývaru
 ¼ ČL muškátového oriešku
 1 štipka čierneho korenia
 ½ citróna
 tekvicové semienka
 bazalkové listy alebo šalvia

Directions

Tekvicové rizoto s údeným tofu
(Visited 1 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *