Tarte Tatin

Množstvo8 porcií
Príprava4 hodinyVarenie50 minútCelkovo4 hodiny 50 minút
Cesto:
 200 g bezlepkovej múkySchär Mehl Farine
 70 g múčkového cukru
 štipka soli
 štipka mletej vanilky či citrónovej kôry (voliteľné)
 100 g rastlinného masla
 5 g psyllia
 60 g vody
 1 kg jabĺk
 150 g cukru
 75 g rastlinného masla
 1 vanilkový lusk
 štipka soli
NáročnosťPokročilý
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

Cesto:
 200 g bezlepkovej múkySchär Mehl Farine
 70 g múčkového cukru
 štipka soli
 štipka mletej vanilky či citrónovej kôry (voliteľné)
 100 g rastlinného masla
 5 g psyllia
 60 g vody
 1 kg jabĺk
 150 g cukru
 75 g rastlinného masla
 1 vanilkový lusk
 štipka soli

Directions

Tarte Tatin
(Visited 1 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *