Vegan rebarborová bublanina

Počet porcií20 porcií
Čas prípravy10 min.Čas varenia25 min.Celkový čas35 min.
 400 g rebarbory
 400 g polohrubej pšeničnej alebo špaldovej múky
 460 g rastlinného mlieka (sójové)
 180 g cukru
 100 g slnečnicového oleja
 14 g kypriaceho prášku
 3 čl jablčného octu
 1 čl soli
 1 čl vanilkovej pastyalebo 1/2 vanilkového lusku
 plátky mandlí alebo strúhaný kokos
 čerešňový džem alebo iný obľúbený džem na potretie (voliteľné)
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

 400 g rebarbory
 400 g polohrubej pšeničnej alebo špaldovej múky
 460 g rastlinného mlieka (sójové)
 180 g cukru
 100 g slnečnicového oleja
 14 g kypriaceho prášku
 3 čl jablčného octu
 1 čl soli
 1 čl vanilkovej pastyalebo 1/2 vanilkového lusku
 plátky mandlí alebo strúhaný kokos
 čerešňový džem alebo iný obľúbený džem na potretie (voliteľné)

Pokyny

Notes

Vegan rebarborová bublanina
(Visited 192 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *