Vegan hokkaido polievka s muškátovým orieškom

Množstvo4 porcie
Varenie30 minútCelkovo30 minút
 700 g hokkaido tekvice
 300 g zemiakov bez šupky
 1 PL olivového oleja
 1 ks červená cibuľa (60g)
 1 ks strúčik cesnaku (8g)
 1 l zeleninového vývaru
 1,50 ČL ČL tymiánu
 1,50 ČL drvenej rasce
 1 ČL soli
 ½ ČL muškátového orieška
 ¼ ČL čierneho korenia
 1 ks citrón (30ml)
 tekvicové semienka
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

 700 g hokkaido tekvice
 300 g zemiakov bez šupky
 1 PL olivového oleja
 1 ks červená cibuľa (60g)
 1 ks strúčik cesnaku (8g)
 1 l zeleninového vývaru
 1,50 ČL ČL tymiánu
 1,50 ČL drvenej rasce
 1 ČL soli
 ½ ČL muškátového orieška
 ¼ ČL čierneho korenia
 1 ks citrón (30ml)
 tekvicové semienka

Directions

Vegan hokkaido polievka s muškátovým orieškom
(Visited 100 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *