Baklažánové stir-fry v sójovej omáčke z woku

Množstvo2 porcie
Príprava30 minútVarenie20 minútCelkovo50 minút
 250 g baklažánu
 180 g tofu (lahôdkového alebo bieleho)
 120 g šampiňónov
 2 rajčiny (250g)
 150 g brokolice, mrkvy, papriky, cukety alebo inej zeleniny podľa chuti
 2 jarné cibuľky (50g)
 1 cm zázvoru
 2 PL kukuričnej múky
 2 PL oleja
Sójová omáčka:
 5 PL sójovej omáčky (75ml)
 2 PL octu ( ideálne ryžový alebo obyčajný - 30ml)
 1 PL tekutého sladidla (datľový sirup - 15ml)
 polovica citrónu
 ½ ČL srirache/červenej curry pasty (3ml) alebo viac ak chcete pikantnejšie jedlo
 1 PL kukuričnej múky
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

 250 g baklažánu
 180 g tofu (lahôdkového alebo bieleho)
 120 g šampiňónov
 2 rajčiny (250g)
 150 g brokolice, mrkvy, papriky, cukety alebo inej zeleniny podľa chuti
 2 jarné cibuľky (50g)
 1 cm zázvoru
 2 PL kukuričnej múky
 2 PL oleja
Sójová omáčka:
 5 PL sójovej omáčky (75ml)
 2 PL octu ( ideálne ryžový alebo obyčajný - 30ml)
 1 PL tekutého sladidla (datľový sirup - 15ml)
 polovica citrónu
 ½ ČL srirache/červenej curry pasty (3ml) alebo viac ak chcete pikantnejšie jedlo
 1 PL kukuričnej múky

Directions

Baklažánové stir-fry v sójovej omáčke z woku
(Visited 154 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *