13

 280g hladkej pšeničnej (alebo špaldovej) múky
 2PL kokosového cukru
 1/2 ČL soľ
 75ml studenej vody
 30ml jablčného octu
 90g rastlinného masla (mandľového Nemasla, rastlinná Palma, Alsan)
 1PL rastlinného mlieka (sladeného alebo dosladiť)
 2 jablká (300g)
Škoricová poleva (nepovinné)
 15g rastlinného masla
 1/2 ČL datľového sirupu
 citrónová kôra z polovice menšieho bio citróna
 1/4 ČL škorice

NáročnosťZačiatočníkPrípravahodinaVarenie30 minút

Ingredients

 280g hladkej pšeničnej (alebo špaldovej) múky
 2PL kokosového cukru
 1/2 ČL soľ
 75ml studenej vody
 30ml jablčného octu
 90g rastlinného masla (mandľového Nemasla, rastlinná Palma, Alsan)
 1PL rastlinného mlieka (sladeného alebo dosladiť)
 2 jablká (300g)
Škoricová poleva (nepovinné)
 15g rastlinného masla
 1/2 ČL datľového sirupu
 citrónová kôra z polovice menšieho bio citróna
 1/4 ČL škorice

Directions

13
(Visited 710 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *