280g hladkej pšeničnej (alebo špaldovej) múky
2PL kokosového cukru
1/2 ČL soľ
75ml studenej vody
30ml jablčného octu
90g rastlinného masla (mandľového Nemasla, rastlinná Palma, Alsan)
1PL rastlinného mlieka (sladeného alebo dosladiť)
2 jablká (300g)
Škoricová poleva (nepovinné)
15g rastlinného masla
1/2 ČL datľového sirupu
citrónová kôra z polovice menšieho bio citróna
1/4 ČL škorice
Ingredients
280g hladkej pšeničnej (alebo špaldovej) múky
2PL kokosového cukru
1/2 ČL soľ
75ml studenej vody
30ml jablčného octu
90g rastlinného masla (mandľového Nemasla, rastlinná Palma, Alsan)
1PL rastlinného mlieka (sladeného alebo dosladiť)
2 jablká (300g)
Škoricová poleva (nepovinné)
15g rastlinného masla
1/2 ČL datľového sirupu
citrónová kôra z polovice menšieho bio citróna
1/4 ČL škorice
Directions
(Visited 626 times, 1 visits today)