Rajčinový aspik à la caprese

Počet porcií6 porcií
Čas prípravy10 min.Čas varenia5 min.Celkový čas45 min.
 80 g zelených olív
 80 g čiernych olív
 100 g bieleho alebo bazalkového tofu
 250 g rajčinovej šťavyKaufland K-Bio šťava
 1 čl sušeného oregána
 1 pl olivového oleja
 1 štipka čierneho korenia
 soľ
 6 g agar agar
 4 g čerstvých bazalkových listov
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

 80 g zelených olív
 80 g čiernych olív
 100 g bieleho alebo bazalkového tofu
 250 g rajčinovej šťavyKaufland K-Bio šťava
 1 čl sušeného oregána
 1 pl olivového oleja
 1 štipka čierneho korenia
 soľ
 6 g agar agar
 4 g čerstvých bazalkových listov

Pokyny

Notes

Rajčinový aspik à la caprese
(Visited 1 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *