Rajčinový aspik à la caprese

Množstvo6 porcií
Príprava10 minútVarenie5 minútCelkovo45 minút
 80 g zelených olív
 80 g čiernych olív
 100 g bieleho alebo bazalkového tofu
 250 g rajčinovej šťavyKaufland K-Bio šťava
 1 ČL sušeného oregána
 1 PL olivového oleja
 1 štipka čierneho korenia
 soľ
 6 g agar agar
 4 g čerstvých bazalkových listov
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)

 

Ingredients

 80 g zelených olív
 80 g čiernych olív
 100 g bieleho alebo bazalkového tofu
 250 g rajčinovej šťavyKaufland K-Bio šťava
 1 ČL sušeného oregána
 1 PL olivového oleja
 1 štipka čierneho korenia
 soľ
 6 g agar agar
 4 g čerstvých bazalkových listov

Directions

Rajčinový aspik à la caprese
(Visited 1 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *