Baklažánové stir-fry v sójovej omáčke z woku

Počet porcií2 porcie
Čas prípravy30 min.Čas varenia20 min.Celkový čas50 min.
 250 g baklažánu
 180 g tofu (lahôdkového alebo bieleho)
 120 g šampiňónov
 2 rajčiny (250g)
 150 g brokolice, mrkvy, papriky, cukety alebo inej zeleniny podľa chuti
 2 jarné cibuľky (50g)
 1 cm zázvoru
 2 pl kukuričnej múky
 2 pl oleja
Sójová omáčka:
 5 pl sójovej omáčky (75ml)
 2 pl octu ( ideálne ryžový alebo obyčajný - 30ml)
 1 pl tekutého sladidla (datľový sirup - 15ml)
 polovica citrónu
 ½ čl srirache/červenej curry pasty (3ml) alebo viac ak chcete pikantnejšie jedlo
 1 pl kukuričnej múky
NáročnosťZačiatočník
Ohodnoďte tento recept :)5.0

 

Ingrediencie

 250 g baklažánu
 180 g tofu (lahôdkového alebo bieleho)
 120 g šampiňónov
 2 rajčiny (250g)
 150 g brokolice, mrkvy, papriky, cukety alebo inej zeleniny podľa chuti
 2 jarné cibuľky (50g)
 1 cm zázvoru
 2 pl kukuričnej múky
 2 pl oleja
Sójová omáčka:
 5 pl sójovej omáčky (75ml)
 2 pl octu ( ideálne ryžový alebo obyčajný - 30ml)
 1 pl tekutého sladidla (datľový sirup - 15ml)
 polovica citrónu
 ½ čl srirache/červenej curry pasty (3ml) alebo viac ak chcete pikantnejšie jedlo
 1 pl kukuričnej múky

Pokyny

Notes

Baklažánové stir-fry v sójovej omáčke z woku
(Visited 154 times, 1 visits today)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *