Raw horčica k pečivu a do šalátov

Horčica môže byť príjemným oživením k zelenine, ak máte naozaj radi horčinu. Lebo raw horčica má naozaj silu! Tu nájdete náš recept.

Na takýto pohárik horčice potrebujeme:

– 50 gramov horčičného semienka
– citrón
– agáve sirup
– vodu

Semienka na noc namočíme, potom prepláchneme a necháme asi dva dni naklíčiť. Už naklíčené semienka, šťavu s citróna, agáve a vodu spolu rozmixujeme. Množstvá pridávame podľa konzistencie a podľa našej chuti. A voila máme raw horčicu, ktorá nikoho nenechá na pochybách, že si svoje meno zaslúži.

A  raw horčica sa nám osvedčila spolu s raw krekrami s jednozrnky ala  obložená žemľa. Ich prípravu nájdete v recepte na našu raw pizzu, ktorá sa s jednozrnky dá ľahko vyčarovať.

raw horčica


Tento blog môžete podporiť kúpou mojich kuchárok.

Podporte tento blog nakupom kucharok Slovegan

Príprava týchto je receptov je jednou z mojich obľúbených aktivít. Napriek tomu vyžaduje príprava každého takéhoto receptu hodiny času a množstvo surovín. Ak vám moje recepty chutia a chcete ich prípravu podporiť, môžete tak spraviť napríklad kúpou mojich kuchárok Slovegán na www.slovegan.sk


(Visited 2 705 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. Pingback: Raw Klobáska - Raw Mother&Daughter

  2. Pingback: Raw recept: Tortily s Guacamole, kôprovým a horčicovým dipom - Raw Mother&Daughter

  3. Pavla 19. februára 2016 at 0:11

    to vyzkouším…

    Reply
  4. Rudo 23. októbra 2020 at 5:27

    Ahoj,
    Rád by som sa opýtal v čom alebo ako nechávaš naklíčiť semienka? Veľmi rád by som vyskúšal tento recept.

    Ďakujem

    Reply
    1. Surová dcérka 23. októbra 2020 at 13:59

      Ahoj, klicim v naklicovacom pohári so sieťkou alebo obyčajne v jemnom sitku. Najskor necham semienka namocené a potom uz len na sitku pravidelne zamievam aby boli mokré :)

      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *