Raw palacinky sú jeden z najobľúbenejších raw receptov, ktoré nájdete. Dajú sa prirpaviť z rozneho ovocia a tak majú vždy rôznu chuť.
Základom na palacinky či lievance je pripraviť si ovocnú kožu. Vhodné sú banány dochutené škoricou alebo kakaom, ale akékoľvek ovocie, ktoré máte po ruke, bude stačiť. Jednoducho ho rozmixujeme a necháme sušiť. Fotky toho, ako vyrábame našu ovocnú kožu nájdete v tomto albume. Používame elektrickú rúru a sušíme na minimálnej teplote cez noc.
Naše palacinky obsahujú:
– 4 zrelé bodkované banány
– 1ČL škorice
– 1PL kakaa
Kakaové palacinky sú plnené rozmixovaným zrelým banánom a vlašskými orechmi. Namiesto orechov môžeme banány ochutiť malinami alebo jahodami. Škoricové palacinky sú plnené plátkami čerstvého manga a malinami. Čokoládová polevu vytvoríme zmiešaním agáve, vody a raw kakaa. Kreativite sa pri palacinkách medze nekladú. Doprajte si k nim raw zmrzlinu a kopec čerstvého ovocia.
Návod na raw palacinky s pribináčikom si môžete pozrieť tu:
Pingback: Vegánske špaldové palacinky - Raw Mother&Daughter